BSO

Onze Sport BSO Pellikaan is geopend in februari van dit jaar. We zijn niet zomaar een bso waar je kind na school naartoe kan, bij ons staat sport en beweging centraal. Waarom zou je met de trap naar boven gaan als je ook via de klimwand kan!

Eindeloze mogelijkheden

Doordat we gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van sportcomplex Pellikaan hebben we een gevarieerd aanbod. Een wedstrijdje handbal in de sporthal, techniek oefenen bij een potje padel of levend stratego in de bossen, het kan hier straks allemaal. We werken nauw samen met verschillende sportverenigingen, dus er zullen regelmatig clinics georganiseerd worden. We gaan ook graag naar buiten, voor een uitstapje naar de paardenmanege of de Regte Heide.

Zwemles

Je kunt ervoor kiezen om tijdens de bso-tijd jouw kind zwemles te laten volgen. De zwemles wordt aangeboden door Club Pellikaan. De kinderen leren hier zwemmen volgens de EasySwim methode. Wij begeleiden jouw kind naar het zwembad en zorgen voor een veilige overdracht met de badmeester. Scheelt jou een hoop tijd en je kind wordt goed begeleid!

Plezier

Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport en het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben. De nadruk ligt op sporten en bewegen, maar je kind kan bij ons ook knutselen of rustig een boekje lezen. Natuurlijk starten we na school altijd met drinken en fruit.

Vervoer en kosten

Kinderen kunnen sporten onder bso-tijd tegen de gewone bso-prijzen. Onderaan deze pagina vind je een lijst van scholen waar we de kinderen gratis ophalen.

Onze Pedagogisch Profesionals

Maak kennis met het team

Kom bij ons spelen

Meld je kind aan

Samenwerking basisscholen

Bij Sportwereld Pellikaan halen we kinderen op bij de basisscholen uit Goirle. Heb je kinderen op een van de volgende basisscholen zitten dan kun je gebruik maken van onze diensten.

  • 't Schrijverke
  • De Bron
  • De Kameleon
  • De Kleine Akkers
  • De Regenboog
  • Den Bongerd
  • Open Hof
  • De Vonder (Riel)
  • Willemspoort (Tilburg)

Openingstijden

Als Sportwereld Pellikaan zijn wij van maandag tot vrijdag geopend. We hebben VSO (voorschoolse opvang) en BSO (buitenschoolse opvang). We brengen de kinderen naar school (VSO) en halen de kinderen op van school (BSO).

Maandag
07:30 - 08:30 VSO 14:30 - 19:00 BSO
Dinsdag
07:30 - 08:30 VSO 14:30 - 19:00 BSO
Woensdag
07:30 - 08:30 VSO 12:00 - 19:00 BSO
Donderdag
07:30 - 08:30 VSO 14:30 - 19:00 BSO
Vrijdag
07:30 - 08:30 VSO 12:00 - 19:00 BSO
Openingstijden

Protocollen en documenten

Pedagogisch Beleidsplan 2024

Beleid

Aanvullende voorwaarden Sportwereld Pellikaan 2024

Beleid

Inspectierapport maart 2024

GGD
Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding aan en beleef een dagje Sportwereld Pellikaan.
Aanmelden