Peuteropvang

In februari 2023 is Mondiaen locatie Sportwereld Pellikaan Goirle geopend. Voor peuters van 2 t/m 4 jaar starten we met een ochtendprogramma waar beweging, plezier en ontwikkeling voorop staan. Van bewegen op muziek in de grote danszaal tot een spel in het bos, maar ook knutselen en bouwen behoren tot de mogelijkheden.

Bewegen zorgt voor een betere ontwikkeling

Van veel bewegen wordt een kind fitter, handiger en leniger. Het uithoudingsvermogen verbetert en het zorgt voor een betere ontwikkeling van coördinatie en motoriek. We combineren spelen met beweging en hebben op een natuurlijke manier ook extra aandacht voor taal en rekenen. Door gebruik te maken van de faciliteiten van sportcomplex Pellikaan kan je kind zich helemaal uitleven.

Peuterzwemmen

We bieden tijdens de peuteropvang ook peuterzwemmen aan, dit is een keuze voor jou als ouder of je je peuter hiervoor wil opgeven. Wij begeleiden je kind dan naar het zwembad en zorgen voor een goede overdracht met de badmeester. Een fijne voorbereiding op zwemles.

Professionals

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid, zowel op pedagogisch vlak als op sportief gebied. Ieder met een eigen expertise, maar bij iedereen staat een gezonde leefstijl voorop. Word je kind 4 jaar, dan kun je gebruikmaken van onze buitenschoolse opvang.

Kom samen met je peuter langs

Als je voor peuteropvang Pellikaan Goirle kiest, kies je niet alleen voor een sportieve ochtend voor je kind, maar laat je je peuter ook alvast wennen aan het spelen in een groep. Ben je benieuwd? Neem contact op met Directeur Jurgen Wens, hij kan je er alles over vertellen.

Onze Pedagogisch Professionals

Maak kennis met het team

Kom bij ons spelen

Meld je kind aan

Openingstijden

Sportwereld Pelikaan wordt multifunctioneel gebruikt. In de ochtend vangen we in de verschillende speelruimtes onze peuters op en hebben we een aparte ruimte ingericht voor de voorschoolse opvang (VSO). In de middag is de locatie compleet ingericht als BSO

Maandag
07:30 - 13:00
Dinsdag
07:30 - 13:00
Woensdag
07:30 - 13:00
Donderdag
07:30 - 13:00
Vrijdag
07:30 - 13:00
Openingstijden

Protocollen en documenten

Pedagogisch Beleidsplan 2024

Beleid

Aanvullende voorwaarden Sportwereld Pellikaan 2024

Beleid

Inspectierapport maart 2024

GGD
Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding aan en beleef een dagje Sport Peuterwereld Pellikaan
Aanmelden